Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «На території Лаври виставили пости з правоохоронців і фахівців лабораторного центру, входи контролює поліція та Нацгвардія»

14 квітня 2020 року, 12:45

На всій території Києво-Печерської Лаври посилені карантинні заходи. Там виставили 4 пости з правоохоронців і фахівців лабораторного центру. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Учора ми посилили карантинні заходи в Лаврі. На території Лаври виставили 4 пости з правоохоронців і фахівців лабораторного центру. Поліція і Нацгвардія контролюють входи і виходи з території. Потрапити туди можна тільки за спеціальним дозволом. Учора ми направили медичні бригади в Лавру. Медобстеження там пройшли 230 служителів Лаври та 68 студентів духовної семінарії. Серед них виявили хворих. Двох госпіталізували. Один відмовився від госпіталізації», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що на сьогодні запланований відбір зразків для лабораторного дослідження ПЛР у служителів Київської духовної академії та семінарії.

Також сьогодні зранку почали посилену дезінфекцію приміщень Києво-Печерської Лаври. Її робитимуть щодня. Як і медогляд усіх, хто мешкає на території Лаври.

«Я ще раз звертаюся до киян і до всіх українців. Залишайтеся вдома на Великодні свята! Не наражайте на небезпеку себе і своїх близьких! Нам не потрібен після Паски вибух хвороби. Я переконаний: ніхто не мріє потрапити в інфекційне відділення», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]