Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Кількість киян, у яких за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася на 32 особи. Один випадок – летальний»

27 квітня 2020 року, 12:10

Кількість киян, у яких за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася на 32 людини. Загалом у столиці вже 1220 підтверджених випадків COVID-19. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Кількість киян, у яких за минулу добу лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилося ще на 32 людини. Двоє з них – медики. Один випадок за минулу добу – на жаль, летальний. Усього в столиці від коронавірусу померли 23 людини. Підтверджених випадків захворювання на COVID-19 на сьогодні – 1 220», – сказав Віталій Кличко.

Так, серед тих, що захворіли: 11 жінок віком від 25 до 68 років та 21 чоловік від 18 до 71 років. Із чоловіків, у яких за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус, – 20 семінаристів із Києво-Печерської Лаври.

Одного пацієнта госпіталізували до Олександрівської лікарні. Інші лікуються на самоізоляції, під контролем медиків.

«Ми всі сподіваємося, що динаміка захворювання в столиці не зростатиме. І що ми зможемо, нарешті, почати запроваджувати послаблення. Щоб бізнес працював, щоб економіка оживлялася. Щоб місто поступово поверталося до звичного життя», – додав Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]