Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Київ не підніматиме тарифи на проїзд у громадському транспорті»

14 травня 2020 року, 12:13

Тарифи на проїзд у громадському транспорті столиці підвищувати не збираються. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Ми не розглядаємо питання підняття тарифів на проїзд у громадському транспорті столиці. Для нас зараз головне – без ексцесів поновити повноцінну роботу транспорту. Але знову ж таки: ми, як і багато інших країн, продовжуємо жити в режимі надзвичайної ситуації», – сказав Віталій Кличко.

Він закликав киян, задля їх безпеки, користуватися громадським транспортом тільки, щоб дістатися на роботу та з роботи. А також – у нагальних справах.

«Ми досі не застраховані від інфекційного вибуху. Підкреслю, що підприємство «Київпастранс» продовжує дезінфекцію рухомого складу. Робить це тричі на добу. І робитиме надалі», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]