Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Київ увійшов до топ-10 міст світу за рентабельністю інвестицій та отримав відзнаку за зниження бюрократії» (+відео)

12 березня 2019 року, 15:48

Київ увійшов до топ-10 найуспішніших міст світу за рентабельністю бюджетних інвестицій а також отримав відзнаку за зниження бюрократії.

Таку оцінку свого розвитку українська столиця отримала у конкурсі «fDi Location Awards», що проводить спеціалізований журнал Foreign Direct Investment (видає його Financial Times). Конкурс щороку визначає найуспішніші міста світу з точки зору інвестиційної привабливості і проводить церемонію нагородження найкращих під час міжнародної виставки нерухомості MIPIM у Каннах.

Нагороду Києва у Каннах отримав мер столиці Віталій Кличко.

Також він представив на MIPIM стенд Києва та інвестиційні проекти, до яких українська столиця пропонує долучитися іноземному бізнесу.

«Сьогодні ми представляємо тут Україну і її столицю. Як мер Києва хочу відзначити, що наше місто сьогодні динамічно розвивається, показуючи приклад перетворень всій країні. Київ – дуже привабливий і перспективний для світових інвесторів. І свідченням цьому є те, що протягом кількох останніх років 60 відсотків усіх інвестицій в Україну приходять саме в Київ, що провідні рейтингові агентства підвищили позиції Києва. І залучення інвестицій сьогодні – один з наших пріоритетів. Щоб столиця розвивалася, ставала гарнішою і комфортнішою», – підкреслив мер столиці.

Цьогорічна виставка нерухомості зібрала 26 тисяч учасників зі 100 країн світу. Захід відвідають майже 6 тисяч міжнародних інвесторів та майже 4 тисячі топ-керівників найвпливовіших компаній з усіх секторів міжнародної нерухомості.

Цьогорічною темою виставки став розвиток галузі нерухомості у найближчі 30 років під впливом нових тенденцій щодо її довговічності.

MIPIM – це унікальна міжнародна платформа для ознайомлення з новими проектами з розвитку територій, урбаністичних зон та туризму, зустрічей з потенційними партнерами для залучення інвестицій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]