Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Міська влада робить все від неї залежне для вирішення проблеми з облаштуванням укриттів

07 серпня 2023 року, 18:50

Влада столиці робить все від неї залежне для вирішення проблеми з облаштуванням укриттів. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Київ».

Він нагадав, що місто, за зверненнями голів районів, виділило необхідні кошти на ремонти та облаштування і минулого року, і на початку цього року.

«Керівники районів, яких призначає Президент, надали перелік об’єктів, які необхідно відремонтувати. Ми все тоді профінансували. А потім виявилося, що тільки 15 відсотків грошей були освоєні. При цьому саме райони є балансоутримувачами об’єктів та розпорядниками коштів. І на цьому тлі ще й зʼявилася інформація про закупівлі барабанів, сковорідок та іншого. А я в цій ситуації навіть догану не можу винести цим керівникам районів. Бо повноваження в столичної влади забирають, а от відповідальність – залишили. Втім, ми продовжуємо робити все від нас залежне, аби навести лад з системою укриттів у місті. Бо в першу чергу маємо дбати про безпеку людей. А всі ці політичні ігрища нехай будуть на совісті тих, хто їх влаштовує», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]