Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко заїхав на перевірку комісією укриттів у Святошинському районі

06 червня 2023 року, 20:45

Мер Києва Віталій Кличко заїхав до кількох укриттів у Святошинському районі, які перевіряла комісія. Відео він  оприлюднив у своєму Telegram-каналі.

«Перевірка укриттів у столиці триває. Сьогодні заїхав у Святошинський район, на Борщагівку, де працювала комісія. Оглянув декілька укриттів. Одне з них – багато років було відомчим сховищем. Але, район взяв його на баланс, належно облаштував і люди туди ходять під час тривог. Щоб про нього знали не тільки місцеві, укриття сьогодні вже додали на мапу. У школі неподалік – дуже гарне укриття, де й навчальний процес може відбуватися, і є кімната для дорослих, що під час тривоги прийшли до учбового закладу», – зазначив у дописі до відео Віталій Кличко.

Мер столиці повідомив, що на сьогодні, за даними комісії, приблизно 37% перевірених приміщень, визначених як укриття, в незадовільному стані. Ще в 10% немає вільного доступу. Більша частина з них – це приміщення, що перебувають у приватній власності чи оренді.

«Тому парламент має, нарешті, законодавчо встановити відповідальність, зокрема, й кримінальну для приватних балансоутримувачів», – наголосив Віталій Кличко.

Комісія з перевірки укриттів продовжує працювати в усіх районах столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]