Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Місто надає допомогу безхатченкам у ситуації запроваджених обмежувальних заходів»

06 квітня 2020 року, 12:29

Київська влада, в межах своїх повноважень, допомагає безхатченкам у ситуації запроваджених обмежувальних заходів. Про це під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів, розповів мер столиці Віталій Кличко.

«Справді, безхатченки – вразлива категорія населення. Їм складно дотримуватися норм елементарної гігієни. І вони можуть бути носіями хвороби. Тому ми пропонуємо таким людям оселятися в Будинку соціального піклування на вулиці Суздальській. Проживання там – абсолютно безкоштовне. Також місто постійно пропонує роботу таким людям. Нехай зарплата і невелика, але це може стати стартом для повернення до нормального життя», – сказав Віталій Кличко.

Він додав, що в столиці працюють продовольчі пункти, де годують безхатченків – біля Центрального вокзалу, Дарницького і Київ-Волинського вокзалів. Соціальні працівники здійснюють там щоденну дезінфекцію.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]