Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко звернувся до правоохоронців оперативно встановлювати особи паліїв сухої трави і сміття в місті та жорстко їх карати

06 квітня 2020 року, 12:29

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до правоохоронних органів з вимогою оперативно встановлювати особи паліїв сухої трави і сміття в столиці та жорстко їх карати. Про це він заяви під час щоденної онлайн прес-конференції.

«Сьогодні в місті відбувається велика кількість випадків підпалу сухої трави, сміття, листя. І все це – людський фактор. Тобто роблять це люди, які мешкають в Києві! За останніх два тижні вогнеборці столиці 131 раз виїжджали на гасіння пожеж в екосистемах столиці! Тільки за минулу добу в Києві зафіксували близько 40-ка пожеж. Хочу звернутися до правоохоронних органів. Оперативно встановлювати особи паліїв і жорстко їх карати. Можна відправляти до мене – на виправні роботи!» – заявив Віталій Кличко.

Мер столиці також звернувся до мешканців міста і закликав їх повідомляти про випадки підпалів.

«Тільки разом ми зможемо виявляти цих варварів! І, якщо ви стали свідками підпалу трави, листя, або розведення багаття, – негайно звертайтеся до поліції!» – сказав Віталій Кличко.

Він також зазначив, що горить сьогодні і в області, навколо Києва.

«Десь горить теж трав’яний настил чи сміття. Десь – тліють торф’яники. Там рятувальники теж постійно працюють. Але площі пожеж великі і щоразу виникають нові випадки», – зазначив мер Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]