Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко подякував фанам: «Це важливо, що про Київ, як про європейську столицю, знає і говорить усе більше людей»

02 жовтня 2018 року, 21:27

Мер Києва, вічний чемпіон WBC Віталій Кличко подякував фанам і зазначив, що важливо, коли про Київ знає і говорить усе більше людей із різних країн світу.

Про це мер написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook і опублікував відео автограф-сесії легенд світового боксу в одному з торгівельних центрів української столиці. Поспілкуватися, отримати автографи зірок світового боксу Віталія Кличка, Леннокса Льюіса і Евандера Холіфілда прийшло кілька тисяч киян.

«Дякую всім шанувальникам боксу, які прийшли сьогодні на автограф-сесію з легендарними чемпіонами WBC. Ви показали, що Київ любить спорт, знає та шанує тих, хто досягнув у ньому великих успіхів. Усі учасники та гості конгресу Всесвітньої боксерської ради, який відбувається в Україні вперше, в захваті від нашого міста та його мешканців, – написав Віталій Кличко. – І це важливо, що про Київ, як про європейську столицю, знає і говорить усе більше людей. А такі великі міжнародні заходи, як конгрес WBC, допомагають у популяризації нашого міста і нашої країни. Цього тижня Київ – світова столиця боксу!» – зазначив мер Києва.

Нагадаємо, 56-й конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC) розпочався 1 жовтня у столиці України. До Києва приїхали зірки світового боксу Леннокс Льюіс, Евандер Холіфілд, Ерік Моралес та багато інших. Прибули також президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери та функціонери. Усього у столицю України для участі у конгресі приїхало близько 700 учасників зі 166 країн світу. Триватиме конгрес до 5 жовтня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]