Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як оновлюють Індустріальний шляхопровід (+фото)

04 червня 2021 року, 12:19

До кінця серпня у столиці планують завершити ремонт Індустріального шляхопроводу та ще понад 60 об’єктів дорожньої інфраструктури. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу. Він також показав відео про те, як тривають роботи на цьому об’єкті.

«Вчора я перевірив, як відбувається капітальний ремонт Індустріального шляхопроводу. Ми всі пам’ятаємо, в якому стані ще пів року тому він перебував. Бо з моменту будівництва об’єкту – в 1977 році – там не робили капітального ремонту. А це – 44 роки. Роботи там розпочали в березні цього року. Повністю замінили аварійні елементи конструкції мосту, влаштували сучасну гідроізоляцію, встелили новий міцний асфальт. А днями розпочали наступний етап робіт – ремонт трамвайної частини шляхопроводу», – повідомив Віталій Кличко.

За його словами, капітальний ремонт Індустріального шляхопроводу планують завершити до кінця серпня цього року. Тоді ж – і відновити рух швидкісного трамваю.

Роботи здійснюють комплексно. Тому разом із оновленням шляхопроводу виконують капітальний ремонт станції «Індустріальна» лінії швидкісного трамваю – відремонтують платформи станції та її приміщення.

«Також, зазначу, відбувається ремонт вулиці Борщагівської. Завершать її реконструкцію теж до кінця серпня. Вулиця не бачила капітального ремонту 57 років! Там зараз влаштовують верхній шар покриття проїжджої частини, ремонтують тротуари та влаштовують велодоріжки. Встановлюють опори зовнішнього освітлення. Крім того, на Борщагівському напрямку триває середній ремонт шляхопроводу на перетині Кільцевої дороги і проспекту Леся Курбаса», – підкреслив Віталій Кличко.

Він зазначив, що до кінця цього року місто плануємо оновити 65 об’єктів дорожньої інфраструктури. Сьогодні триває, зокрема, реконструкція наступної черги Пейзажної алеї, капітальні ремонти вулиць Льва Толстого, Чорнобильської, Милославської, кількох ділянок Великої кільцевої, що раніше перебували на балансі області.

Також оновлюють Новокостянтинівський шляхопровід, два шляхопроводи на вулиці Льва Толстого – над залізницею і над річкою Либідь.

Капітальний ремонт Індустріального шляхопроводу

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]