Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як ремонтують вулицю Милославську на Троєщині (+фото, відео)

26 березня 2021 року, 12:22

Столиця продовжує оновлювати застарілу інфраструктуру, і в місті вже розпочали цьогорічний дорожній сезон. Зокрема, капітально ремонтують вулицю Милославську на Троєщині. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-брифінгу і показав відео з будмайданчика.

«Незважаючи на кризу, спричинену пандемією, столиця продовжує оновлювати застарілу інфраструктуру – дороги, шляхопроводи, інші важливі об’єкти. У першу чергу ті, що не ремонтували по 30-40 років. Київ уже розпочав дорожній сезон. Зокрема, в березні приступили до капітального ремонту на вулиці Милославській на Троєщині. Цю дорогу не оновлювали 37 років, відтоді, як побудували!» – повідомив Віталій Кличко. 

Роботи відбуваються на ділянці в понад 1 км – від вулиці Радунської до вулиці Бальзака. 

«Хочу зауважити, що це довгоочікуваний ремонт для мешканців Троєщини. Адже вони неодноразово зверталися і до мене особисто, і до міських служб. На оновленій ділянці вулиці буде не тільки нове асфальтне покриття, а й основа дороги. Щоб вона після ремонту прослугувала ще довго», – наголосив мер столиці.

Сьогодні дорожники здійснюють ремонт в одному напрямку дороги – щоб повністю не перекривати рух вулицею. 

Уже розпочали влаштування нової основи дороги та ремонт дощової каналізації. А невдовзі приступлять до асфальтування. 

Після завершення капремонту вулиця отримає три повноцінних смуги руху у кожному напрямку. Нове сучасне освітлення, оновлені тротуари. Облаштують і велосипедні доріжки з обох боків проїжджої частини.

Також відремонтують трамвайний переїзд на перетині з вулицею Оноре де Бальзака.

Віталій Кличко повідомив, що загалом цього року роботи з реконструкції і капітального ремонту здійснять на близько 20 об’єктах дорожньої інфраструктури.

Уже тривають роботи на Пейзажній алеї, на вулиці Борщагівській, Індустріальному шляхопроводі.

«У найближчих планах – початок капремонту вулиці Льва Толстого, шляхопроводу на вулиці Льва Толстого над залізницею, продовження робіт на вулицях Івана Франка і Чорнобильській, початок оновлення Кільцевої дороги. Крім того, близько 50 вулиць оновлять поточним середнім ремонтом. Зокрема: Дорогожицьку, Тургенівську, Автозаводську та інші», – зазначив Віталій Кличко.

Капітальний ремонт вулиці Милославської

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]