Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Понад 78 тисяч ветеранів отримають щорічну матеріальну допомогу з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні»

05 травня 2020 року, 12:19

Понад 78 тисяч ветеранів отримають щорічну матеріальну допомогу з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання ЗМІ.

«Я підписав розпорядження про надання щорічної матеріальної допомоги з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Виплати вже розпочалися. Їх отримують понад 78 тисяч ветеранів другої світової, учасники Антитеростичної операції, воїни-інтернаціоналісти, учасники Революції Гідності та інші окремі категорії громадян», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що у зв’язку з обмеженнями, масових заходів на свята в столиці не проводитимуть. 

«Цього року виповнюється 75 із Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.  Я розумію, що багато людей у цей день вітали ветеранів, несли квіти до пам’ятників чи на кладовища до могил рідних. Відвідували музеї. Але, цього року формат буде іншим. Тож можна привітати ветеранів, зателефонувавши їм. Згадати своїх близьких і поділитися їх історіями в соціальних мережах», – сказав мер столиці.

Він закликав киян, у яких є в родинах ветерани або просто люди похилого віку зробити все можливе, аби вберегти їх від ризику інфікування. Щоб вони провели цей день вдома, відзначили його із найріднішими.

«І також хочу попередити тих людей, які планують під час цих свят політичні акції та провокації. Не варто ці дні використовувати задля дестабілізації ситуації та власного піару. В столиці посилену службу нестиме поліція та муніципальна варта. Задля забезпечення правопорядку», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]