Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Столиця продовжує допомагати малозахищеним киянам»

22 квітня 2020 року, 12:20

Столична влада продовжує допомагати малозахищеним киянам. Про це мер Києва Віталій Кличко розповів під час онлайн прес-конференції.

«Столиця продовжує допомагати малозахищеним киянам. Єдиний координаційний центр КМДА вже зібрав та передав у райони майже 27 300 наборів першої необхідності. Понад 25 тисяч із них уже доставили людям, що потребують допомоги. Також від благодійників центр отримав до свят 3 тисячі пасок. Їх працівники соціальних служб та волонтери доставляють киянам, які опинилися в складних життєвих обставинах. А одну тисячу передали до інтернатних закладів столиці», – повідомив Віталій Кличко.

Він також подякував благодійним і громадським організаціям, представникам соціально-відповідального бізнесу, які долучилися до роботи Центру. І окремо подякував киянам за дотримання обмежувальних умов.

«Також окремо я хочу подякувати киянам, які дотримуються обмежувальних заходів. А інших – закликаю не нехтувати правилами. Це сьогодні дуже важливо! Ми наближаємося до піку захворювання. І від обережності кожного з нас залежить, наскільки великим і тривалим він буде. І відповідно – коли ми зможемо розпочати послаблення обмежень», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]