Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Із березня столична влада надала матеріальної допомоги соціально незахищеним киянам на 14 мільйонів 788 тисяч гривень»

21 липня 2020 року, 14:50

Із березня, коли в столиці запровадили обмежувальні заходи через пандемію коронавірусу, міська влада надала соціально незахищеним киянам матеріальної допомоги на 14 мільйонів 788 тисяч 550 гривень. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Київ продовжує надавати соціально незахищеним киянам допомогу, якої вони потребують. Із березня, коли в столиці запровадили обмежувальні заходи через пандемію коронавірусу, міська влада надала матеріальної допомоги на 14 мільйонів 788 тисяч 550 гривень. Її розподілили серед 4415 киян. А Єдиний координаційний центр, що створило місто на самому початку карантину, зібрав і доставив майже 55 тисяч продуктових наборів для соціально незахищених мешканців столиці», – повідомив Віталій Кличко.

Також для 140 пацієнтів, які потребують гемодіалізу, організували транспорт, щоб вони могли дістатися до лікарень.

«Я вдячний і соціально відповідальному бізнесу, і волонтерам, міським службам, що в складний час піклуються про людей, яким особливо потрібна допомога», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]