Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Столиця продовжує підготовку до опалювального сезону. Перевірили вже понад 90 відсотків тепломереж

30 серпня 2023 року, 14:40

Столичні комунальні служби продовжують підготовку до опалювального сезону. Місто вже провело гідравлічні випробування понад 90 відсотків тепломереж. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив в ефірі радіо «NV».

«Минула зима була найскладнішою за роки Незалежності. Постійні атаки на інфраструктурні об’єкти. Спроби агресора зруйнувати нашу систему тепло-, водо- та електропостачання пояснюються тільки одним – знищити українців. І ми розуміємо, що ворог буде продовжувати це робити. Тому готуємося до різних сценаріїв. Навіть до найгірших. Вірю, що наші захисники не допустять цього. Втім, ми маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій. Бо повинні надавати послуги киянам. На сьогодні 93 відсотки тепломереж вже перевірили, здійснили гідравлічні випробування і ліквідували виявлені пошкодження. Триває й відновлення пошкоджених об’єктів, формується фізичний захист об’єктів критичної інфраструктури. Продовжуємо оснащення котельних, насосних станцій, бюветних комплексів та інших об’єктів критичної інфраструктури джерелами альтернативного живлення», – повідомив Віталій Кличко.

Також зазначимо, що близько 150 бюветних комплексів мають можливість оперативно підключитися до генераторів. Більше половини котельних міста теж можливо оперативно переключити на роботу від генераторів. Придбала столиця  23 мобільних пересувних котельні. Щоб, за необхідності, забезпечити на певний період теплом медзаклади, школи, пункти обігріву. Пункти обігріву оснащені необхідним обладнанням для повноцінної роботи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]