Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У Києві продовжать ремонтувати дороги

30 березня 2023 року, 18:17

Роботи з дрібних та поточних ремонтів доріг тривають уже в усіх районах міста. Тільки за три місяці зими працівники «Київавтодору» ліквідували пошкодження на майже шести тисячах квадратних метрів дорожнього покриття. І вже складений перелік вулиць, які планують капітально відремонтувати в столиці цього року. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Київ».

«Зокрема, завершимо капітальний ремонт шляхопроводу на вулиці Гетьмана Павла Скоропадського над залізницею (це колишня Льва Толстого). Оновимо і саму вулицю Скоропадського. Плануємо також закінчити капітальний ремонт вулиці Шумського та капремонт автошляху на Кільцевій дорозі. Триватиме й капремонт проспекту Володимира Івасюка (колишнього Героїв Сталінграда). Триватимуть роботи і з ремонту історичного центру Києва. Зокрема, завершимо ремонт покриття з гранітної бруківки на вулиці Грушевського», – заявив мер столиці.

Віталій Кличко додав, що дорожники чимало зроблять і для оптимізації руху в столиці та зниження аварійності на дорогах. Так у планах влаштувати 40 нових перехресть із кільцями малого радіусу. Також планують розпочати реконструкцію транспортної розв’язки на перетині вулиць Богатирської та Полярної.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]