Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У понеділок, 23 березня, у Києві підтверджені ще 4 випадки захворювання на коронавірус»

23 березня 2020 року, 17:11

У понеділок, 23 березня, Київ отримав ще 4 лабораторно підтверджених випадки на COVID-19. Таким чином, у столиці вже 28 хворих на коронавірус. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Сьогодні вдень ми отримали від Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» ще 4 лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус. Тобто кількість киян, що захворіли на COVID-19, зросла в столиці до 28 осіб», – повідомив мер столиці.

Серед нових 4 випадків – 17-річна дівчина, яка повернулася з навчання в Лондоні, 53-річна жінка, яка контактувала із хворим у Київській області. Жінка віком 28 років – повернулася з Австрії. Та 21-річний юнак, який контактував із хворим родичем.

Двоє пацієнтів перебувають в Олександрівській лікарні. А двоє – на самоізоляції лікуються вдома під контролем лікарів.

«Сьогодні, коли в Україну спецрейсами з-за кордону повертаються десятки тисяч українців, ми отримуємо загрозу можливого швидкого розповсюдження інфекції. Я звертаюся до МВС посилити контроль за дотриманням киянами суворих обмежувальних заходів, особливо тими, які прибувають у країну. А також – виконання підприємствами та установами заходів щодо організації дистанційної роботи співробітників. Ми повинні максимально обмежити кількість соціальних контактів!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]