Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «З березня цього року інспекцією з паркування винесено 11,5 тисячі постанов про адміністративне стягнення»

19 червня 2020 року, 12:19

Із березня цього року інспекцією з паркування винесено 11,5 тисячі постанов про адміністративне стягнення. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Так, людей, які нехтують правилами дорожнього руху, – немало. І роботи  паркувальній інспекції столиці вистачає. З березня цього року інспекцією з паркування винесено 11,5 тисячі постанов про адміністративне стягнення. На суму 5 мільйонів 800 тисяч гривень!» – зазначив Віталій Кличко. 

За його словами, сплата штрафів виконується порушниками в 99-ти випадках зі 100.  А не сплачені штрафні санкції передають виконавчій службі за місцем реєстрації власника авто. І тоді порушники вимушені платити більше. Ще й за роботу виконавчої служби. 

«Зауважу, що головні порушення, які допускають автомобілісти при паркуванні, це –  ігнорування знаків, що забороняють зупинку авто на смугах громадського транспорту та велодоріжках. На зелених зонах та в’їздах до медичних закладів. А також – у місцях, де залишене авто перешкоджає руху. Тому: не порушуйте правил! Поважайте інших людей!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]