Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко закликав до дотримання правопорядку під час Маршу Рівності

10 червня 2016 року, 14:14

Мер Києва Віталій Кличко закликав усі сторони не створювати протистояння та дотримуватися правопорядку під час проведення Маршу Рівності у Києві. І наголосив, що безпека у столиці сьогодні – це питання номер один.

«Я закликаю кожного не розпалювати ворожнечу і не створювати протистояння у центрі столиці. Я також звертаюся до всіх політичних сил – не грайте на руку ворогу, не підігрівайте ситуацію, не спекулюйте на темі прав меншин. Адже у Києві, в Україні, не існує утисків за будь-якими ознаками, і кожній людині гарантується вільне висловлення поглядів і переконань», – зазначив Віталій Кличко.

Мер Києва висловив сподівання, що столична поліція забезпечить правопорядок на Марші Рівності. А також закликав киян виявляти толерантність до всіх людей, незалежно від національності, віросповідання, кольору шкіри і поглядів.

«Сьогодні, коли наша країна продовжує протистояти зовнішній агресії на Сході, правопорядок і безпека в містах – це головне. І необхідно зробити все, щоб під час Маршу Рівності забезпечити правопорядок та не допустити провокацій. Водночас, я прошу всі сторони – як учасників маршу, так і людей, які його не підтримують, – поводитися цивілізовано та толерантно», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]