Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Прокопів: Столична влада має бути залученою до контролю за відновленням Костелу Святого Миколая

23 вересня 2021 року, 9:07

Заступник голови КМДА Володимир Прокопів закликає Міністерство культури та інформаційної політики України включити представників Департаменту охорони культурної спадщини КМДА та депутатів Київської міської ради до робочої групи з відновлення Костелу Святого Миколая.

«Із дня пожежі скоро мине місяць, але досі ніхто не отримав чіткої відповіді: хто, коли, як буде відновлювати собор, і скільки це буде коштувати», – зазначив Володимир Прокопів.

Він підкреслив, що міська влада, яку обрали кияни на місцевих виборах, має бути поінформованою про хід відновлення Костелу Святого Миколая.

«Ми знаємо тільки з Facebook, що Міністерство культури створило якусь робочу групу. Як профільний заступник голови КМДА, закликаю Міністерство включити в цю групу представників Департаменту охорони культурної спадщини КМДА, а також депутатів Київської міської ради», – закликав Володимир Прокопів.

За його словами, така співпраця допоможе пришвидшити і покращити процеси відновлення історичної пам’ятки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]