Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вячеслав Непоп: «У 2020 році відремонтуємо асфальтне покриття за 733 адресами» (Оновлено)

21 лютого 2020 року, 10:05

У 2020 році міська влада планує здійснити капітальний ремонт асфальтного покриття прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів за 733 адресами у столиці. Про це заявив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп під час профільної наради з головами столичних райдержадміністрацій.

Він зазначив, що найбільше адрес, за якими цього року оновлять асфальт, – у Дарницькому та Дніпровському районах (109 та 104 двори відповідно). Від 50 до 99 прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів заплановано відремонтувати у кожному з інших районів столиці.

«Сьогодні це той напрям роботи, на який міська влада отримує чи не найбільший запит від киян, – зазначив Вячеслав Непоп. – У 2019 році ми взяли найактивніший темп із оновлення столичних дворів та проїздів. Загалом оновили прибудинкові території та внутрішньоквартальні проїзди за 827 адресами».

Лідерами з ремонту асфальтного покриття у 2019 році стали Шевченківський і Солом’янський райони.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]