Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Затверджено переможця інвестконкурсу щодо облаштування футбольного поля ліцею «Голосіївський» № 241

01 вересня 2017 року, 9:13

Затверджено переможця інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проекту щодо облаштування футбольного поля зі штучного покриття та супутньою спортивною інфраструктурою на території ліцею «Голосіївський» № 241 на вул. Голосіївській, 12 у Голосіївському районі столиці. Підписано розпорядження Київської міської державної адміністрації № 1031.

Проектом заплановано облаштувати футбольне поле розміром 60 на 30 метрів зі штучним покриттям. Навколо поля розташовуються чотири кругові бігові доріжки шириною 1,2 метри. По периметру поля планується розмістити огорожу висотою 3 метри та шість опор зі штучним освітленням. Поле облаштовується на місці старого, яке мало ґрунтове покриття.

Зазначимо, що переможцем інвестконкурсу визначено ТОВ «Печерська міжнародна школа».

«Нам важливо, щоб у Києві не лише зростала кількість дошкільних і шкільних навчальних закладів, а щоб поруч із такими закладами, зі звичайними будинками з’являлося якомога більше спортивних майданчиків. Від цього літа футбольні поля тішать відвідувачів Гідропарку – я вірю, що вони подарують Києву та Україні нових зірок. Впевнений, що ті дорослі й діти, які проводять час на спортивних майданчиках, і будуватимуть майбутнє країни», – зауважив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]