Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для управителів, об’єднань та виконавців комунальних послуг щосереди проводять навчання з користування е-порталом Пенсійного фонду України

01 серпня 2023 року, 13:59

Щосереди для управителів, об’єднань та виконавців комунальних послуг проводять ZOOM-навчання з користування е-порталом Пенсійного фонду України. Тема занять: «Особистий кабінет спеціаліста управителя, об'єднання, виконавця комунальних послуг – особливості роботи та подання відомостей, необхідних для призначення житлових субсидій населенню». Про це інформує Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві.

Як зазначають в Пенсійному фонді, послуга з подачі документів щодо призначення субсидій і пільг на житлово-комунальні послуги вже доступна онлайн. Аби швидко приймати рішення та верифікувати надані потенційним отримувачем субсидії документи, фахівці мають одержати інформацію щодо тарифів та заборгованості громадянина від надавачів комунальних послуг.

Заняття для відповідальних за подачу цієї інформації осіб організовують спеціалісти відділу технічної підтримки зовнішніх користувачів електронних сервісів ГУ Пенсійного фонду України в м. Києві.

Інформація для учасників:

ZOOM-навчання проходять щосереди о 12:00.

Ідентифікатор онлайн-зустрічі: 9426740845.

Пароль: 123456.

Реєстрація на захід: у середу з 11:55 до 12:00.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]