Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із початку 2022 року співробітники «Муніципальної охорони» столиці виявили і припинили понад 4 тисячі правопорушень

25 жовтня 2022 року, 15:11

З початку року співробітники комунальної організації «Муніципальна охорона» виявили й припинили понад 4 тисячі правопорушень, майже половина з яких – адміністративні. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Сьогодні «Муніципальна охорона» столиці відзначає п’яту річницю з дня заснування. Комунальна організація у складі 900 осіб дбає про безпеку киян та гостей міста, здійснює охорону територіальної громади та комунального майна столиці.

Зокрема, співробітники «Муніципальної охорони» щодня виходять на цілодобові чергування для охорони медичних та навчальних закладів міста Києва, об’єктів інфраструктури, адміністративного управління, парків та скверів, надають допомогу міським службам та правоохоронним органам, забезпечують захист киян під час масових заходів та запобігають правопорушенням.

З початку поточного року «муніципали» виявили та припинили понад 4 тисячі правопорушень.

Зокрема:  

- припинено адміністративних правопорушень – 1 683; 

- затримано та передано органам Національної поліції – 70 правопорушників;

- врятовано – 20 людських життів;

- розшукано – 36 дітей, яких загубили або які заблукали в місті.

Нагадаємо, що віднедавна «муніципали» долучилися до охорони й освітніх закладів міста Києва.

Департамент муніципальної безпеки КМДА на чолі з директором Романом Ткачуком з нагоди 5-ої річниці «Муніципальної охорони» дякує за службу кожному зі співробітників: тим, хто захищає незалежність нашої держави, бере участь у війні за Україну в складі ЗСУ, і тим, хто щодня допомагає мешканцям столиці почуватися у безпеці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]