Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ готується до зими: на Теремках відремонтували магістральний трубопровід, який живить цілий мікрорайон

13 червня 2023 року, 15:45

КП «Київтеплоенерго» продовжує підготовку тепломереж міста до опалювального сезону 2023-2024 рр. На проспекті Академіка Глушкова теплоенергетики замінили пошкоджену ділянку магістрального трубопроводу. Це тепломережа великого діаметру – 700 мм. Узимку від її стану залежить безперебійне постачання тепла до будинків та соціальних закладів житлового масиву Теремки.

Як поінформувало КП «Київтеплоенерго», роботи виконували на території Київського іподрому, де і сталося пошкодження тепломережі. Труби тут прокладені у 1985 році, за 38 років відпрацювали свій ресурс. Аварійники демонтували частину пошкодженого трубопроводу та замінили її. Замість старої проклали нову сталеву трубу довжиною майже 150 метрів, виконали гідроізоляцію і утеплення.

Завдяки ремонту магістралі підвищиться якість та надійність теплопостачання для 167 будівель Голосіївського району: 141 житлового будинку, 17 навчальних закладів, 7 відомств та 2 поліклінік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]