Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ продовжує допомагати з евакуацією прилеглих містечок: учора вдалося вивезти кілька тисяч людей

10 березня 2022 року, 9:19

Київ продовжує допомагати з евакуацією прилеглих містечок. Учора, 9 березня, вдалося вивезти кілька тисяч людей. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Учора нам нарешті вдалося евакуювати з Ворзелю Київський міський будинок дитини. На сьогодні вихованці і персонал евакуюють до західних регіонів України. Ми продовжуємо максимально допомагати області з евакуацією Гостомеля, Бучі, Ворзеля, Бородянки та інших сіл й містечок, які розташовані в цьому напрямку. Сподіваюсь, сьогодні будуть відкриті коридори, щоб ми продовжили цю роботу. Вчора виїхали мешканці евакуаційними автобусами та на власних авто. Їх тисячі!» – сказав Микола Поворозник.

Нагадаємо, що столиця допомагає містечкам під Києвом і гуманітарною допомогою.

У Києві працює гуманітарний штаб: https://potreby.kyivcity.gov.ua/

Усі, хто має можливість, можуть долучитись до підтримки міста за наступними напрямами: медикаменти та ліки, продукти харчування, предмети першої необхідності, логістичні послуги, людські ресурси (волонтери).

Мапа Гуманітарних штабів — https://cutt.ly/0AjSQya 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]