Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада прийняла рішення про відновлення електронної оплати проїзду в міському пасажирському транспорті з 16 травня

14 травня 2022 року, 15:19

Київрада прийняла рішення про відновлення електронної оплати проїзду в міському пасажирському транспорті. Рішення набирає чинності з 16 травня 2022 року.

Місто зробило проїзд у метро та наземному громадському транспорті безкоштовним із 24 лютого 2022 року, аби забезпечити евакуацію мешканців із Києва. 

Поїздки на транспортних картах були збережені, а QR-квитки — «заморожені».

Відсьогодні міський застосунок «Київ Цифровий» відновлює сервіси QR-квитків і транспортних карт, щоб користувачі могли придбати поїздки заздалегідь.

Користувачі, які мали поїздки на транспортних картах, зможуть знов переглянути їх у застосунку. Якщо з 24 лютого карту валідували у транспорті, поїздки у рідкісних випадках могли помилково списатися. Вони автоматично повернуться на карти протягом місяця.

Користувачі, які мали проїзні на березень, 16 травня автоматично отримають проїзні на червень у застосунку.

Користувачі, які станом на 24 лютого мали дійсні QR-квитки, отримають нові квитки в застосунку. Термін дії квитків повністю відновиться — на 15 днів. Як і раніше, QR-квитками у застосунку можна ділитися з друзями або родичами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]