Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада звернулась до Кабміну та Верховної Ради України з вимогою прийняти закон щодо врегулювання питання функціонування сучасної та ефективної системи тероборони

13 травня 2021 року, 13:12

Київська міська рада звернулась до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України для забезпечення прийняття в найкоротші терміни закону щодо врегулювання питання функціонування сучасної та ефективної системи територіальної оборони. Таке звернення підтримали сьогодні, 13 травня, 77 депутатів на пленарному засіданні II сесії Київської міської ради IX скликання.

Як зазначили у Київській міській раді, в умовах тривалої збройної агресії Російської Федерації проти України, наслідком якої стала незаконна анексія території Автономної Республіки Крим та воєнна окупація значної частини територій Донецької та Луганської областей – невід’ємної частини державної території України, особливе значення для забезпечення обороноздатності держави має належне функціонування системи територіальної оборони держави.

Саме тому Київська міська рада звернулась до Кабінету Міністрів України як вищого органу в системі органів виконавчої влади та Верховної Ради України з вимогою об’єднати зусилля розробників законопроєктів та забезпечити прийняття в найкоротші терміни закону, що врегулює питання функціонування сучасної та ефективної системи територіальної оборони. Оскільки у країні, яка восьмий рік захищає свої кордони від збройної агресії, досі не прийнято профільний закон, покликаний детально регулювати питання територіальної оборони України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]