Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київська міська лікарня ветеринарної медицини» продовжує щоденну роботу: від початку широкомасштабного вторгнення стерилізували 362 безпритульні тварини, ще 185-ти – надали швидку ветеринарну допомогу

15 квітня 2022 року, 12:03

Комунальне підприємство «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» продовжує працювати у штатному режимі. Усі підприємства лікарні працюють за встановленим графіком, із яким можна ознайомитись на сайті клініки. Про це повідомляє директорка комунального підприємства Наталя Мазур.

Як інформують у клініці, з початку широкомасштабного російського вторгнення фахівці стерилізували 362 безпритульні тварини, вакцинували від сказу 226 безпритульних тварин, надали швидку ветеринарну допомогу 185 безпритульним тваринам, а також провели лабораторно-діагностичні дослідження 173 безпритульним тваринам. Крім того, спільно з волонтерськими організація було прилаштовано та відправлено за кордон (до Румунії, Бельгії та Німеччини) за вказаний період більше 30 тварин.

«Безперечно, у мирний період ми робили значно більше, за умов воєнного стану не вистачало персоналу. Лише з 31 березня ми змогли змінити і посилити графік роботи. Але діяльність клініка не припиняла ані на день», - зазначила директорка комунального підприємства.

Вчора представники клініки транспортували корм для тварин у Гостомель, забрали одну тварину з Бородянки.

Нагадаємо, через окупацію Бородянки та постійні обстріли представники клініки майже місяць не могли потрапити до Бородянського притулку, щоб нагодувати і напоїти тварин. У результаті загинуло 120 собак. До моменту широкомасштабного вторгнення, станом на 23 лютого у притулку перебувало 425 тварин, із них — 120 загинули, 27 тварин волонтери одразу доставили до лікарень, 52 тварини втекли і деякі з них знайшли прихисток у жителів, 226 тварин вижили.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]