Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Майже 33 тисячі киян отримали продуктові набори, завдяки роботі Єдиного координаційного центру

30 квітня 2020 року, 17:13

За час роботи Єдиного координаційного центру, продуктові набори першої необхідності вже отримали майже 33 тисячі киян. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«За трохи більше, ніж місяць роботи Єдиний координаційний центр отримав та передав до районів 34 721 набори першої необхідності, з яких вже 32 723 передані тим, хто їх потребує: люди літнього віку, особи з інвалідністю, особи, які опинилися в складних життєвих обставинах. Я вдячна благодійникам, які продовжують допомагати в цей непростий для усіх нас час», – зазначила Марина Хонда.

До роботи Єдиного координаційного центру долучилися представники благодійних і громадських організацій та представники соціально-відповідального бізнесу: БФ «Майбутній Київ», БФ «Життєлюб», Спілка самаритян України, торгівельні мережі «Новус» та «АТБ», компанія «Розетка» та «Заказ.Юа». Логістику забезпечують компанії «Уклон» та «Нова пошта». Також, компанія «Фольксваген» надала свої автомобілі для перевезення пацієнтів, які потребують процедури гемодіалізу. Така необхідність є у близько 400 киян.

Якщо ви бажаєте долучитися до роботи Єдиного центру координації дій для допомоги малозахищеним киянам, звертайтеся за телефоном: 044-362-50-23. Також можна звернутися з ініціативою на електронну адресу: [email protected]

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]