Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Єдиний координаційний центр забезпечив майже 55 тисяч продуктових наборів для малозахищених киян

21 травня 2020 року, 14:44

За два місяці роботи Єдиного координаційного центру продуктові набори першої необхідності отримали майже 55 тисяч киян, які опинилися в складних життєвих обставинах. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Із введенням протиепідемічних заходів ми зрозуміли, що велика кількість людей опиняється в ізоляції. Для їх підтримки за дорученням міського голови було створено Єдиний координаційний центр, який об’єднав зусилля волонтерів, громадських, благодійних організацій та соціально відповідального бізнесу для допомоги соціально незахищеним киянам. За два місяці його роботи ми забезпечили 54 626 продуктових наборів першої необхідності для киян, які опинилися в складних життєвих обставинах», – зазначила Марина Хонда.

Також вона додала, що найбільше продуктових наборів надали: ТОВ «НОВУС Україна» – 12 350 наборів; БФ «Життєлюб» у співпраці з «Розеткою» – 11 350 наборів; АТБ – 5 243 наборів; Спілка самаритян України – 3 000 наборів; БФ «Майбутній Київ» – 2 500 наборів. Усього ж до роботи ЄКЦ долучилися 20 благодійних організацій та представників бізнесу, а також 169 волонтерів. Усього було перевезено понад 250 тисяч кілограмів вантажу.

Також, завдяки роботі центру 154 пацієнта, які потребують гемодіалізу, були забезпечені безкоштовним транспортним перевезенням. Транспорт був наданий Офіційним представництвом Volkswagen в Україні. 

Крім того, було закуплено майже 12 тисяч підгузків для дітей з інвалідністю.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]