Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Завдяки роботі Єдиного координаційного центру набори першої необхідності отримали понад 20 тисяч киян

14 квітня 2020 року, 15:55

За час роботи Єдиного координаційного центру для допомоги малозахищеним верствам населення при КМДА, набори першої необхідності отримали понад 20 тисяч киян, які опинилися в складних життєвих обставинах. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Перед початком карантину киян, які опинилися у складних життєвих обставинах, нараховувалося близько 30 тисяч. Наразі ця цифра зросла до майже 70 тисяч осіб. За нашими можливостями ми забезпечуємо їх продуктовими наборами першої необхідності. Першочергово – одиноких літніх людей та осіб з інвалідністю. На сьогодні, завдяки роботі Єдиного координаційного центру, ми вже забезпечили 20 598 осіб, але не зупиняємося і продовжуємо роботу», – зазначила Марина Хонда.

Єдиний координаційний центр створений на виконання доручення Київського міського голови для допомоги малозахищеним верствам населення. До роботи ЄКЦ вже долучилися представники благодійних і громадських організацій та представники соціально відповідального бізнесу: БФ «Майбутній Київ», БФ «Життєлюб», Спілка самаритян України, компанії «Новус» та «Столиця груп», «АТБ», «Розетка». Логістику забезпечують компанії «Уклон» та «Нова пошта».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]