Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На місці пориву тепломережі на Антоновича працюють три аварійно-відновлювальні бригади «Київтеплоенерго», задіяна спецтехніка (+фото)

14 січня 2020 року, 12:23

На місці пориву тепломережі на вулиці Антоновича працюють три аварійно-відновлювальні бригади «Київтеплоенерго», задіяна спецтехніка. Про це повідомили у комунальному підприємстві «Київтеплоенерго».

Під час ремонтних робіт буде замінено всю ділянку пошкодженого трубопроводу довжиною 23 м на проїжджій частині.

Зварювальні роботи будуть завершені вночі, після чого розпочнеться відновлення асфальтного покриття.

За попередньою інформацією, транспортний рух вулицею Антоновича відновлять орієнтовно у другій половині середи, 15 січня.

За інформацією Департаменту охорони здоров’я м. Києва, у медичних закладах столиці перебувають 5 осіб, постраждалих унаслідок витоку теплоносія. Чотири людини – 3-є чоловіків та 1 жінка знаходяться в Опіковому центрі у стані середньої важкості. Попередньо медики класифікують їхні опіки як поверхневі. Ще одну жінку госпіталізовано до Обласної лікарні.

Усього, за інформацією Департаменту охорони здоров’я, за медичною допомогою звернулося 11 осіб. 6 із них госпіталізації не потребували. Кожному надано медичну допомогу та рекомендоване подальше амбулаторне лікування.

Нагадаємо, що пошкодження тепломережі сталося увечері 13 січня у Голосіївському районі столиці. Фахівці КП «Київтеплоенерго» цілодобово працюють над ліквідацією його наслідків.

Магістральна мережа, на якій стався порив, була збудована в 1987 році. Влітку, під час гідравлічних випробувань, пошкоджень виявлено не було.

Ліквідації наслідків пориву тепломережі на Антоновича

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]