Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад 4,5 тисячі самотніх людей похилого віку і паліативних хворих забезпечені продуктами та іншими необхідними речами в умовах карантину – Марина Хонда

18 березня 2020 року, 14:13

Із початку введення обмежувальних заходів у столиці, соціальні працівники відвідали 4 598 самотніх осіб похилого віку та паліативних хворих, які перебувають вдома, та забезпечили їх продуктами, ліками, яких вони потребують на постійній основі, та засобами гігієни. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Ми розуміємо, що категорія населення віку 60+ є найбільш вразливою перед новим коронавірусом COVID-19. Саме тому ми організували посилену доставку продуктів та необхідних засобів для таких осіб, щоб максимально обмежити їх контакти з іншими людьми. Станом на 17 березня, понад 4,5 тисячі людей забезпечені усім необхідним», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що такої допомоги в столиці потребують 12 тисяч осіб. Найближчими днями всі вони будуть забезпечені необхідними речами. Департамент соціальної політики посилює контроль за цими категоріями населення. Усі соціальні працівники проінструктовані щодо запобігання поширенню нової коронавірусної інфекції Covid-19 та дотримання правил респіраторної гігієни і протиепідемічних заходів.

Зокрема, всі 4598 осіб забезпечені сухим пайком, гарячим харчуванням – 1797 осіб, які цього потребують, необхідними ліками та санітарно-гігієнічними засобами  – 2077 осіб.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]