Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рішення щодо безпеки та оборони столиці в Київській міській раді будуть розглядатись невідкладно за особливою процедурою на окремому пленарному засіданні

23 лютого 2022 року, 13:03

Рішення, спрямовані на реалізацію або фінансування заходів і завдань, передбачених Кодексом цивільного захисту України, законами України «Про оборону», «Про основи національного спротиву», «Про національну безпеку України», «Про Збройні Сили України», «Про військовий обов'язок і військову службу», «Про правовий режим надзвичайного стану», будуть розглядатись невідкладно за особливою процедурою на окремому пленарному засіданні. Таке рішення було підтримано сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради більшістю депутатів.

За словами заступника міського голови – секретаря Київської міської ради Володимира Бондаренка, депутатський корпус підтримав встановлення особливої процедури підготовки та розгляду невідкладних проєктів рішень, які стосуються безпеки, оборони та збереження територіальної цілісності.

«У надзвичайних ситуаціях депутатський корпус має діяти у стислі терміни з метою своєчасного та оперативного реагування на можливі загрози або ліквідацію їх наслідків. Тому проєкти рішень щодо безпеки та оборони Києва будуть розглядатись невідкладно за особливою процедурою, на яку не розповсюджуються деякі норми Бюджетного регламенту та Регламенту Київської міської ради», – зазначив Володимир Бондаренко.

Він додав, що міська влада виступає на захисті інтересів територіальної громади міста Києва та в разі виникнення надзвичайної ситуації буде діяти оперативно задля захисту населення і збереження об’єктів критичної інфраструктури від можливих диверсійних атак.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]