Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Подільському районі облаштують нову пішохідну алею

13 липня 2023 року, 15:30

У Подільському районі між проспектами Свободи та Правди облаштують пішохідну алею. Орієнтовна площа алеї складає 0,99 га. Таке рішення було прийнято сьогодні, 13 липня, на пленарному засіданні Київської міської ради.

Як зазначив заступник голови КМДА, депутат Київради Валентин Мондриївський, спільно з колегами дотримується єдиної позиції – необхідно провести роботи з комплексного благоустрою території та створити повноцінну пішохідну зону.

«Між двома проспектами передбачено облаштувати комфортну зону для прогулянок та дозвілля на свіжому повітрі. Пішохідна алея має стати окрасою Подільського району та місцем відпочинку мешканців. Облаштування пішохідної зони дозволить підвищити рівень безпеки пішоходів і сприятиме зниженню рівня шуму та забруднення повітря. Алея має бути комфортною для пересування та привабливою для людей – це і буде заохоченням проводити більше часу на свіжому повітрі», – наголосив Валентин Мондриївський.

Він додав, що наразі необхідно провести роботи з благоустрою та озеленення даної території.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]