Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У сквері на Контрактовій площі встановили сучасний автоматизований туалет

09 лютого 2021 року, 12:30

У Києві на Контрактовій площі у сквері № 3 з’явилася сучасна громадська вбиральня. Відтепер у столиці 11 туалетів, що мають автоматизовану систему обслуговування. Такий тип вбиралень успішно використовують у Києві з 2017 року, а в країнах Європи – понад 10 років. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Цей туалет, за зовнішнім виглядом та функціоналом, схожий на раніше встановлену вбиральню за адресою: Володимирський проїзд, 15. Нова громадська вбиральня передбачена для осіб з інвалідністю та громадян із дітьми (обладнана пеленальним столиком)», – наголосив заступник голови КМДА.

Функціонал туалету повністю автоматизований. Відкриття дверей, вентиляція і, за потреби, підігрів/охолодження повітря, миття, дезінфекція і сушка унітазу, подача туалетного паперу, мила та води для рук, безконтактна сушка рук, миття і дезінфекція підлоги після кожного відвідувача, датчик присутності, антикорозійний і антивандальний захист. На вході встановлено автоматичну систему оплати, яка прийматиме банківські картки.

Нагадаємо, що минулого року в центрі Києва – на Європейській площі, на вул. Хрещатик, 1, 17 і 27, на вул. Прорізній, 3 та Володимирському проїзді, 15 – встановили шість автоматизованих громадських вбиралень. Тепер місто має 11 автоматизованих туалетних комплексів.

Автоматизований туалет на Контрактовій площі

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]