Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Перший в Україні реаліті-серіал про життя собак після притулку нагороджений відзнакою «За Благодійність»

23 жовтня 2020 року, 15:22

Перший в Україні реаліті-серіал про життя собак після притулку нагороджений відзнакою «За Благодійність». Кожна серія присвячена окремим подіям із життя двох собак – Дзиґи й Укропа, яких 5 років тому забрала з Бородянського притулку для тварин активна і спортивна сім’я. Про це розповів в. о. першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський.

«На вулицях міста не повинно бути безпритульних тварин, вони всі мають жити в родинах. Наразі у притулку в Бородянці проживає 385 дорослих собак та 12 цуценят. За минулий рік свої сім’ї знайшли більше ніж 1300 собак, а за десять місяців цього року – понад 700!» – сказав Валентин Мондриївський.

За його словами, завдяки активній роботі співробітників цього муніципального закладу, волонтерів і завдяки соціальним проєктам міста усе частіше люди віддають перевагу пошуку чотириногого друга саме через притулки для тварин. Одним із таких проєктів став реаліті-серіал про життя собак після притулку, спродюсований Ланою Вєтровою. Вона є власницею двох собак, що раніше проживали в Бородянці, і тепер на власному прикладі показує як це: мати домашнього улюбленця з притулку.

«Зовсім скоро в Києві з’явиться й новий Центр захисту тварин, де працюватиме ветклініка та притулок для собак і котів на 700 місць. Також там створять і готель для тимчасового перебування тварин на час від’їзду власників. Знаходитиметься заклад на вулиці Автопарковій у Дарницькому районі», – додав Валентин Мондриївський.

Дізнатися більше інформації про притулок для тварин та долучитися до соціальних проєктів можна за посиланням: https://www.facebook.com/www.kmlvm.com.ua.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]