Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Під час локдауну дитсадки працюватимуть у звичному режимі

14 грудня 2020 року, 15:01

Усі навчальні заклади столиці під час локдауну змінять режими роботи на період зимових канікул та посилення карантинних обмежень. Працюватимуть у звичному режимі лише дитячі садочки. Про це повідомив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Зимові канікули в школах та закладах позашкілля розпочнуться за графіком – із 25 грудня до 10 січня. Другий семестр стартуватиме з 11 січня, проте вся робота та навчання відбуватимуться дистанційно. Якщо ситуація із захворюваністю не погіршиться, уже 25 січня зазначені заклади запрацюють у звичному режимі», – розповів Валентин Мондриївський.

За його словами, заклади професійно-технічної освіти підуть на канікули трошки пізніше – із 31 грудня до 15 січня. А навчання в другому семестрі студенти розпочнуть також у дистанційному форматі – з 18 до 24 січня.

«Система освіти готова працювати в нових умовах. У нас за плечима досвід весни, коли ми тільки починали вводити дистанційне навчання. Зараз же, відпрацювавши помилки та недоліки, ми впораємось із цим викликом. Для нас найголовніше – здоров’я мешканців столиці, а особливо маленьких киян», – зазначив Валентин Мондриївський.

Він додав, що єдиними закладами освіти, які з 8 до 24 січня працюватимуть винятково дистанційно, будуть інклюзивно-ресурсні центри.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]