Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко без попередження перевірив деякі укриття столиці, на які отримали скарги від киян

03 червня 2023 року, 13:12

Мер Києва Віталій Кличко без попередження, в суботу, перевірив деякі укриття, на які отримали скарги від киян. Відео він оприлюднив у своєму Telegram-каналі.

«Заїхав сьогодні без попередження оглянути деякі укриття, на які отримали скарги від киян. Картину зафіксував, будемо працювати», – зазначив у дописі до відео Віталій Кличко.

Він звернувся до киян, що у додатку «Київ Цифровий» створили механізм зворотнього звʼязку.

«Будь ласка, долучайтеся. Ідіть перевіряйте, фотографуйте стан укриттів і чи доступні вони в вашому мікрорайоні, будинку або в швидкій доступності від нього і надсилайте інформацію. Групи контролю оперативно реагуватимуть і будемо виправляти ситуацію. Якщо голови районів, які за це відповідальні, не можуть організувати належну роботу, на що отримали кошти, то буде їздити мер і будуть відволікатися інші міські служби, у яких і так немало роботи в воєнний час, в умовах обстрілів і ліквідації їх наслідків», – наголосив Віталій Кличко.

Як залишити інформацію у додатку «Київ Цифровий» – можна почитати тут.

Нагадаємо, на сьогодні фонд захисних споруд цивільного захисту в столиці збільшили на 398 укриттів. Тобто на сьогодні районними державними адміністраціями Києва сплановане використання 4014 укриттів. Із них: 3393 – цокольні та підвальні приміщення; 364 – підземні автопаркінги; 211 – підземні переходи; 46 –підземні приміщення метрополітену.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]