Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Дорожники і комунальники столиці працюють в посиленому режимі

08 лютого 2021 року, 14:27

Дорожники та бригади комунальників із ручного прибирання працюють на вулицях столиці в посиленому режимі. Про це мер Києва Віталій Кличко написав у своєму Telegram-каналі. Він також опублікував відео про те, як прибирають сніг у місті.

«Дорожники та бригади комунальників із ручного прибирання працюють на вулицях столиці в посиленому режимі. Як прогнозували синоптики, в Києві сильно сніжить і найближчими днями негода не відступить. Міська влада зверталася до водіїв, за можливості, залишити автівки вдома та скористатися громадським транспортом. А тих, хто таки виїхав, закликали не паркувати авто на узбіччях доріг та в недозволених місцях. На жаль, не всі дослухалися. А це ускладнює роботу дорожніх служб із прибирання міста», – наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що і дорожники, і комунальники продовжують працювати. З ночі на вулицях столиці розчищають сніг понад 450 одиниць спецтехніки та понад 60 бригад із ручного прибирання.

Мер нагадав, що спостерігати в режимі онлайн скільки снігоприбиральної техніки та де саме працює зараз у Києві, можна на інтерактивній мапі на сайті КМДА: https://clean.kyivcity.gov.ua.

«Зазначу, що в’їзд великогабаритного транспорту до столиці тимчасово обмежений. Та ще раз звертаюся до водіїв: скористайтеся громадським транспортом, не виїжджайте в місто приватними авто! Бережіть себе та не ускладнюйте ситуацію на дорогах і роботу снігоприбиральної техніки», – закликав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]