Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Київ замовив ще 100 тисяч експрес-тестів на коронавірус»

13 березня 2020 року, 14:01

Столична влада замовила ще 100 тисяч експрес-тестів на коронавірус. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі радіо «НВ». 

«На той випадок, якщо кількість хворих у столиці буде великою, ми вже замовили 100 тисяч швидких тестів, що невдовзі будуть у Києві. Щоб ми були підготовленими і могли оперативно здійснювати діагностику в разі потреби», – сказав Віталій Кличко.

Разом із тим він зазначив, що на сьогодні в Києві не зареєстровано випадків захворювання на коронавірус.

Віталій Кличко наголосив, що Київ вживає всіх можливих превентивних заходів для упередження можливого розповсюдження вірусу Covid-19. 

Із 12 березня в столиці запроваджений план протиепідемічних заходів та обмежень, що діятимуть попередньо до кінця березня. 

Особливу увагу столична влада приділяє й безпеці в громадському транспорті. Увесь рухомий склад громадського транспорту столиці, в тому числі й метро, двічі на день обробляють дезінфікуючими засобами – перед подачею на маршрути та в кінці зміни.

Також сьогодні мер Києва звернувся до Міністерства інфраструктури України та керівництва аеропорту «Бориспіль» із пропозицією закрити авіасполучення з країнами, де поширюється епідемія коронавірусу.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]