Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Київрада розірвала договір оренди землі із забудовником на вулиці Мечникова, 7-Б»

14 листопада 2019 року, 13:51

Скандальне будівництва на вулиці Мечникова 7-Б буде повністю зупинене. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, коментуючи рішення Київради про розірвання договору оренди землі із забудовником.

«Багато років тому землю столиці роздавали бездумно і за великі гроші. Правами громади нехтували. А тепер нам доводиться розбиратися із цим «спадком». Я ще раз наголошую: у таких питання місто виступатиме на боці громади. І таких скандальних будівництв у столиці не буде!» – підкреслив Віталій Кличко.

Депутати Київради 67 голосами розірвали договір оренди із  товариством з обмеженою відповідальністю «Будінформ» ділянки площею 0,22 га на вул. Мечникова, 7-Б у Печерському районі, де забудовник планував звести багатоповерхівку на 35 поверхів.

За словами авторів рішення, договір оренди вже не діє з третього серпня цього року. Забудова є незаконною. Є рішення ДАБі про припинення робіт, і  є всі законні підстави  зупинити цю забудову.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]