Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вячеслав Непоп: «Київрада затвердила детальний план території, яким передбачено добудову ЖК «Перспектива» та соціальної інфраструктури в мікрорайоні»

14 листопада 2019 року, 13:17

Київська міська рада підтримала затвердження детального плану території району в межах вулиць Оноре де Бальзака, Градинської та Радунської у Деснянському районі. Невідкладність такого рішення пов’язана з необхідністю завершити будівництво і ввести в експлуатацію житловий комплекс «Перспектива» на вулиці Драйзера, 40, який збудований за кошти інвесторів, постраждалих від дій недобросовісного забудовника Войцеховського.

«Інвестори ЖК «Перспектива» отримали позитивний сигнал від Київради, хоча це тільки початок тернистого шляху мешканців, яких ошукав Войцеховський», – прокоментував депутат Київради, заступник голови КМДА Вячеслав Непоп.

Детальний план території передбачає оптимальний варіант добудови ЖК «Перспектива» з одночасним збільшенням потужності соціальних закладів, транспортної інфраструктури, розширенням території благоустрою.

Представляючи депутатам міськради проект рішення, Вячеслав Непоп підкреслив, що йдеться про суто соціальне питання:

«Прийняття детального плану території у межах вулиць Оноре де Бальзака, Градинської та Радунської унеможливлює будь-яку комерційну та некомерційну забудову в цьому мікрорайоні, крім добудови житлового комплексу «Перспектива». У нас з’являється можливість облаштувати в цьому мікрорайоні три сквери, побудувати новий сучасний дитячий садок на 255 місць та реконструювати школу № 321».

Вячеслав Непоп зазначив, що комісія з вирішення проблемних питань по об’єктах незавершеного будівництва продовжує свою роботу з інвесторами так званих «будинків Войцеховського» та інших об’єктів несумлінних забудовників. Загалом у роботі комісії більше 50 об’єктів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]