Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Міська влада організовує перевезення на роботу медиків, правоохоронців та працівників підприємств, що забезпечують життєдіяльність міста»

19 березня 2020 року, 13:08

У Києві, на час запроваджених обмежень, міська влада організовує транспорт для розвезення на роботу медиків, правоохоронців і працівників підприємств, що забезпечують життєдіяльність міста. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конфренції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

Він також у черговий раз закликав киян максимально дотримуватися режиму обмежень і за можливості залишатися вдома.

«Всі мають чітко розуміти рівень небезпеки. Адже ми бачимо, яких масштабів набула пандемія в інших країнах. І вимога залишатись вдома – це не примха влади, а спосіб зберегти здоров’я та життя людей. Хочу підкреслити, що робота громадського транспорту сьогодні мотивована одним: перевозити киян, яким справді необхідно їхати на роботу. Це лікарі, працівники продуктових магазинів і підприємств, що не можуть зупинитися, бо забезпечують життєдіяльність міста», – наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що в ситуації, коли тимчасово не працює метро, міська влада створює дублюючі маршрути громадського наземного транспорту вздовж гілок метро. Також збільшують кількість рухомого складу, що працюватиме на маршрутах зі спальних районів столиці.

«Також ми ведемо переговори з приватними перевізниками щодо залучення їх рухомого складу на маршрути в місті. А є, на жаль, і деякі приватні компанії, з тих, що вже працюють у місті, які зменшують кількість транспорту на маршрутах, що обслуговували. Я вважаю це неприпустимим в такій ситуації!» – заявив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]