Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Місто посилює контроль за дотриманням карантинних вимог і правил безпеки»

17 червня 2020 року, 12:16

Міська влада посилює контроль за дотриманням карантинних вимог і правил безпеки. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Хочу звернути увагу на те, що місто посилює контроль за дотриманням карантинних вимог і правил безпеки. В усіх районах столиці вже працюють мобільні групи контролю за дотриманням карантинних вимог. Ці групи складаються з представників районних держадміністрацій, Держпродспоживслужби, Департаменту благоустрою, Національної поліції та муніципальної охорони», – сказав Віталій Кличко.

Мобільні групи щодня перевіряють дотримання протиепідемічних вимог у діяльності закладів торгівлі, громадського харчування, побутових послуг та інших. І, в разі недотримання працівниками чи відвідувачами встановлених правил, складають протокол про адміністративне порушення.

«Нагадаю, штрафи за такі порушення для громадян складають від 17 до 51 тисячі гривень. А на заклад чекає штраф від 34 до 340 тисяч. А в разі виявлення значних порушень, заклад можуть закрити – до їх усунення. За місяць роботи групи перевірили  понад 2 тисячі об’єктів. Було складено 325 протоколів про порушення», – повідомив Віталій Кличко.

Зокрема, порушення зафіксували в роботі ресторанів та нічних клубів, які не мали права працювати. Також щодо недотримання маскового режиму та соціальної дистанції громадянами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]