Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У столиці за тиждень склали 54 протоколи про порушення підприємцями протиепідемічних правил

02 жовтня 2020 року, 12:10

У столиці за минулий тиждень склали 54 протоколи про порушення підприємцями протиепідемічних правил. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«У столиці продовжують працювати групи контролю за дотриманням закладами міста протиепідемічних правил. Протягом тижня вони перевірили 350 суб’єктів господарювання. Це – кафе, ресторани, заклади торгівлі та ринки. Склали 54 протоколи про порушення», – сказав Віталій Кличко.

Він зауважив, що, не зважаючи на тривожну динаміку розповсюдження хвороби, деякі підприємці продовжують нехтувати правилами. І ставлять під загрозу здоров’я і життя мешканців міста.

«Тому прошу киян: дотримуйтеся правил самі та звертайте увагу на те, чи дотримуються їх заклади, що ви відвідуєте. Повідомляйте про порушення. Будемо контролювати разом!» – закликав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]