Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У Києві за минулий тиждень склали 71 протокол про порушення обмежень закладами міста»

21 вересня 2020 року, 12:12

71 протокол склали групи контролю про порушення регламентів роботи закладами столиці минулого тижня. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«У столиці продовжують працювати групи контролю за дотриманням закладами міста протиепідемічних правил. За минулий тиждень представники Держпродспоживслужби і «Муніципальної охорони», спільно з поліцією, перевірили 248 закладів громадського харчування, торгівлі та ринків Києва. Склали 71 протокол про порушення. Не зважаючи на те, що рівень захворюваності зростає, підприємці та відвідувачі кафе і ресторанів, магазинів продовжують нехтувати елементарними правилами безпеки», – наголосив Віталій Кличко.

Основні порушення, що фіксують групи, – недотримання маскового режиму, недотримання графіку дезінфекції приміщень. Чимало закладів працюють після дозволеного часу.

«Це – безвідповідальність! У результаті якої Київ може опинитися в «червоній» зоні. Я в черговий раз закликаю всіх: дотримуйтеся правил, що збережуть ваше здоров’я та здоров’я людей, які поруч.  Інакше знову всім доведеться сидіти на карантині», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]