Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: За останній тиждень в столиці перевірили майже 6 тисяч ресторанів, нічних клубів та магазинів. 7 закладів закрили

21 квітня 2021 року, 12:33

За останній тиждень в столиці перевірили майже 6 тисяч ресторанів, нічних клубів та магазинів. 7 закладів закрили. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-брифінгу, відповідаючи на запитання від ЗМІ.

«За останній тиждень групи контролю перевірили майже 6 тисяч ресторанів, нічних клубів, кафе та магазинів, 7 закладів закрили. Загалом на керівників та власників закладів склали 286 адміністративних протоколів і виписали штрафи від 34 до 170 тисяч гривень», – сказав Віталій Кличко.

Він нагадав, що функції контролю за дотриманням обмежень рішенням Уряду покладені на правоохоронні органи. Але місто, у межах своїх повноважень, допомагає поліції. Ще минулого року місто створило спеціальні групи контролю. До них входять співробітники Держпродспоживслужби, «Муніципальної охорони», районних управлінь торгівлі та благоустрою, які разом із поліцією перевіряють дотримання правил закладами харчування та торгівлі.

«Я ще раз звертаюся до підприємців: не нехтуйте правилами. Не наражайте на небезпеку здоров’я і життя киян! А мешканців міста прошу: дотримуйтеся правил самі та звертайте увагу на те, чи дотримуються їх заклади. Повідомляйте про порушення. Будемо контролювати разом!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]