Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «На боротьбу з розповсюдженням коронавірусу столиця виділила 260 мільйонів гривень з резервного фонду міського бюджету»

20 березня 2020 року, 12:27

Із резервного фонду бюджету столиці виділили 260 мільйонів гривень на боротьбу з розповсюдженням коронавірусу. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Ми виділили 260 мільйонів гривень із резервного фонду бюджету столиці. Основні кошти спрямовані на закупівлю необхідного обладнання, ліків та засобів індивідуального захисту для лікарень Києва. Ми закуповуємо апарати штучної вентиляції легенів. Замовили 30 таких апаратів. А також придбали 10 апаратів тест-систем, закуповуємо медичні маски, захисні костюми, халати для медиків», – сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]